Tarmo Kitinprami

Tarmo Kitinprami

Fysioterapeutti
Fysio Training-palvelut

Esittely

Valmistuin fysioterapeutiksi marraskuussa 2022. Vaikka olenkin fysioterapeuttina vielä melko tuore, on minulle kertynyt runsaasti ymmärrystä ja osaamista ihmisen fysiologiasta. Olen aloittanut oman yritystoiminnan vuonna 2015, tuottaen kaiken ikäisille ja monipuoliselle asiakaskunnalle laadukkaita Personal Trainer -palveluita. Teen mielelläni ohjaukset asiakkaideni kanssa henkilökohtaisesti; toki pystyn antamaan ohjausta myös etänä.

Henkilökohtaisesti omat mielenkiinnon kohteeni fysioterapian saralla löytyvät tuki- ja liikuntaelinten haasteiden parista. Mikäli koet, että olkapäät, selkä tai polvet ovat vaivanneet sinua joko jo pidempään tai vaiva on akuutti, olet erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Tarjoan fysioterapiapalveluiden lisäksi myös Fysio Training -palvelua. Fysio Training yhdistää fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen tehokkaaksi, tarkaksi ja entistäkin paremmaksi fuusioksi. Haluan aina fysioterapian ja valmennuksen puolella pystyä perustelemaan miksi mitäkin asiaa tehdään. Harjoittelu tulee suunnitella aina yksilön tarpeiden mukaan ja harjoitteet sovitetaan jokaisen henkilön arkeen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Työskentelen Torikulman Fysioterapian tiloissa, kuntosaleilla ja teen tarvittaessa myös yritys- ja kotikäyntejä.

”Jos tietää, miksi tekee sitä mitä tekee, niin se riittää” – Warren Buffet

Hinnasto

Fysioterapia
45 min 50 €
60 min 55 €

Fysio Training
Alkukartoitus on aina ilmainen. Alkukartoituksen tarkoituksena on kertoa asiakkaalle tarjottavasta palvelusta. Haluan aina mahdollisuuksien mukaan nähdä asiakkaan henkilökohtaisesti ja keskustella hänen kanssaan tulevaisuuden tavoitteista. Toivon myös, että asiakas kertoo rehellisesti omasta terveydentilastaan ja mahdollisista rajoitteistaan, jotta nämä asiat voidaan ottaa huomioon treeniohjelmaa suunniteltaessa.

1-5 ohjattua treeniä 60e /treeni

6-10 ohjattua treeniä 55e/treeni **

11-20 ohjattua treeniä 50e/treeni **

21-30 ohjattua treeniä 45e/treeni **

Pari- / pienryhmätreeni (2-4 hlö) 60e/treeni ***

Keskisuuri ryhmä (5-10 hlö) 80e/treeni ***

Iso ryhmä (10 – hlö) 100e/treeni ***

Ruokavalio, 55e

Harjoitusohjelma, 55e

Ruokavalio + harjoitusohjelma, 95e

Harjoitusohjelman päivittäminen tai uusiminen, 30e

** Pakettiin sisältyy yksilöllisesti räätälöity treeniohjelma

*** Maksu yhteensä ohjatulta parilta/ryhmältä

Maksutavat: Lasku, E-passi, Smartum, Käteinen

Varaa aikasi

Soittaen
044 736 0102
Sähköpostilla
tmitarmo@outlook.com

Varaa aikasi verkossa