Reija Karjalainen

Reija Karjalainen

Fysioterapeutti
Bobath-terapeutti
Aikuisneurologinen fysioterapia

Esittely

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2002. Yrittäjänä olen aloittanut vuonna 2010, jota ennen ehdin työskennellä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. 

Erityisosaamiseni on aikuisneurologinen fysioterapia. Käytän työssäni pitkän työkokemuksen ja monipuolisen lisäkoulutukseni tuomaa tietotaitoa. Kuntoutuksen pohjana käytän tuki- ja liikuntaelinten biomekaniikan tietämyksen vahvaa perustaa sekä neurofysiologista  osaamista. Terapian suunnittelussa käytän hyödykseni Bobath lähestymistapaa, jossa tehdään yksilöllinen toiminnan sekä liikkumisen analyysi.  Bobath ei ole resepti eikä valmis malli tehdä työtä. Bobath terapiassa neurologisesta sairaudesta tai vammasta johtuvaa tilaa lähestytään mahdollisimman yksilöllisesti. Kuntoutuksen tavoitteena on optimaalisen liikkumisen ja toimintakyvyn mahdollistaminen, kuntoutujan tavoitteet ja voimavarat huomioiden.

Olen Kelan Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja alueilla 4 ja 5. Vastaanotollani toteutan myös Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kuntoutuksen palveluseteli, eri vakuutusyhtiöiden asiakkaiden sekä itsemaksavien kuntoutujien palveluita. Työskentelen pääsääntöisesti vastaanotollani mutta teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Fysioterapia on paljon – jokaiselle oman tarpeen ja kykyjen mukaan. 

Aseta tavoite ja työskentele johdonmukaisesti sen saavuttamiseksi!

Hinnasto

45 min 60€
60 min 65€
Koti- ja laitoskäynneissä 50% lisäys

Neurologinen fysioterapia 45 min 85 €
Neurologinen fysioterapia 60 min 95 €

Maksutavat: lasku, käteinen, pankkikortti, ePassi, Edenred ja Smartum

Varaa aikasi

Soittaen
040 562 1679
Sähköpostilla
reija@torikulmanfysioterapia.fi