Terveystalon ostopalvelukumppani

AlterG

Fysioterapia Reija Karjalainen / Torikulman Fysioterapia on Suomen Terveystalo Oy:n kanssa fysioterapian ostopalvelun sopimuskumppani.

Tarvitset hoitoon tullessasi Terveystalon hyväksymän maksusitoumuksen, joka välitetään meille sähköisesti. Alla on lisätietoa maksusitoumuksen saamisesta. Tarvittaessa olethan rohkeasti yhteydessä.

Kuinka toimia asiakkaana?

Työterveysasiakas:

Terveystalon (työnantajasi määrittelee lääkäripalveluiden toteutuspaikan) työterveysasiakas voi saada fysioterapialähetteen sekä maksusitoumuksen työterveys-, yleis- tai erikoislääkäriltä.

Lääkärillä on käytössä listaus Terveystalon omasta fysioterapiatarjonnasta sekä sopimuskumppaneista. Lääkäri kirjaa Terveystalon potilastietojärjestelmään sen hoitopaikan (Terveystalo tai ostopalvelun sopimuskumppani) nimen minne asiakkaan ohjaa.

Vakuutusasiakas:

Vakuutusasiakas saa maksusitoumuksen fysioterapiaan vakuutusyhtiöltään. Vakuutusyhtiö kertoo korvauspäätöksessään yhteistyökumppaninsa, joille maksusitoumus on käytettävissä. Valitset ja ilmoitat itse vakuutusyhtiöllesi, missä haluat maksusitoumuksen käyttää.

Terveystalo on kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja sen mukaisesti Terveystalon toimipisteille myönnetyt fysioterapian vakuutuspäätökset välitetään tarvittaessa myös ostopalvelun sopimuskumppaneille.

Terveystalon asiakaspalvelu ottaa asiakkaaseen yhteyttä sähköisen maksusitoumuksen saavuttua. Puhelussa asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä fysioterapian toteutuspaikka: lähin Terveystalo tai ostopalvelukumppani. Terveystalon asiakaspalvelija näkee saman sopimuskumppani listauksen kuin lääkärit.

 

Kuinka toimia asioidessa lääkärissä muualla, kuin Terveystalossa ja vakuutusyhtiösi myöntää fysioterapiaan maksusitoumuksen:

Mikäli vakuutusyhtiösi korvauspäätöksessä on mainittu yhteistyökumppanina Terveystalo, voit käyttää maksusitoumuksesi Terveystalon toimipisteessä tai Terveystalon ostopalvelukumppanilla.

Asiakas on aina omien asioidensa ensisijainen hoitaja ja sen mukaisesti on itse vakuutusyhtiöönsä yhteydessä. Voit itse toivoa fysioterapian toteutuspaikaksi Terveystalon ostopalvelukumppania.

Varaa aikasi

Reija Karjalainen
reija@torikulmafysioterapia.fi
040 562 1679