sivu

Torikulman Fysioterapia avasi ovensa 1.10.2010 tarjotakseen erikoiskoulutettujen ja kokeneiden fysioterapeuttien palvelut käyttöösi. Toimimme uusituissa, isoissa ja tilavissa katutason esteettömissä tiloissa keskellä Orimattilaa.


Torikulman Fysioterapian toimitiloissa työskentelee itsenäisiä ammatinharjoittajia terveyden- ja hyvinvoinnin, fysioterapian ja kuntoutuksen ammattiryhmistä. Torikulman Fysioterapian ammattilaiset ovat erikoistuneet kukin omille fysioterapian ja kuntoutuksen osa-alueille. Kouluttaudumme ja kurssitamme itseämme jatkuvasti pystyäksemme tuottamaan laadukasta fysioterapiaa.


Itsenäisinä ammatinharjoittajina vastaamme jokainen omasta työstämme ja huolehdimme/vastaamme asiakkaistamme henkilökohtaisesti. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistä laajaa ammattitaitoamme konsultoimalla kollegoita asiakkaan nimenomaisella suostumuksella ja teemme yhteistyötä yhdistämällä tietomme/taitomme.


Torikulman Fysioterapian fysioterapeuttien tavoite on ylläpitää ja parantaa ihmisten toiminta- ja liikuntakykyä. Tuemme sinua nykyistä paremman elämänlaadun saavuttamisessa ja autamme sinua ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi. Pyrimme löytämään uusia tapoja tulla toimeen pysyvän sairauden, vamman, kivun tai heikentyneen toimintakyvyn kanssa.