Fysio Training

Fysiotraining

Varaa aika

Tarmo Kitinprami
044 736 0102
tmitarmo@outlook.com

Varaa aikasi verkossa

Fysio Training yhdistää fysioterapian ja personal trainingin parhaat puolet tehokkaaksi, tarkaksi ja entistäkin paremmaksi fuusioksi. Fysio Training on henkilökohtaista valmennusta, josta vastaa liikkumisen, toimintakyvyn sekä kuntoutuksen asiantunteva fysioterapeutti. Useimpiin tavoitteisiin pääseminen onnistuu, kunhan aika käytetään merkityksellisiin asioihin ja siksi Fysio Training harjoittelu aloitetaan aina tarkalla toimintakyvyn ja mahdollisten rajoitteiden kartoituksella. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti tarpeiden mukaan ja harjoitteet sovitetaan jokaisen henkilön arkeen toimivaksi kokonaisuudeksi. Yksittäiset harjoitteet ja harjoituskokonaisuuden nivoo yhteen vankka tietämys ihmisen biomekaniikasta, hermostosta ja miten usein ja millä teholla tulee liikkua. Harjoitteesta toiseen eteneminen rakentuu oikea-aikaisesti kuntouttavien ja enemmän urheilullisten liikkeiden yhdistämiseen.  

Fysio Training on juuri Sinulle oikea valinta, kun haluat tietää miten Sinun tulisi liikkua terveyttäsi edistäen. Tai kun haluat tietää, mitkä tekijät vaikuttavat toistuviin tuki- ja liikuntaelinvaivoihisi ja kuinka pystyt hallitsemaan niitä.

Hinnasto
Alkukartoitus on aina ilmainen. Alkukartoituksen tarkoituksena on kertoa asiakkaalle tarjottavasta palvelusta. Haluan aina mahdollisuuksien mukaan nähdä asiakkaan henkilökohtaisesti ja keskustella hänen kanssaan tulevaisuuden tavoitteista. Toivon myös, että asiakas kertoo rehellisesti omasta terveydentilastaan ja mahdollisista rajoitteistaan, jotta nämä asiat voidaan ottaa huomioon treeniohjelmaa suunniteltaessa.

1-5 ohjattua treeniä 60e /treeni

6-10 ohjattua treeniä 55e/treeni **

11-20 ohjattua treeniä 50e/treeni **

21-30 ohjattua treeniä 45e/treeni **

Pari- / pienryhmätreeni (2-4 hlö) 60e/treeni ***

Keskisuuri ryhmä (5-10 hlö) 80e/treeni ***

Iso ryhmä (10 – hlö) 100e/treeni ***

Ruokavalio, 55e

Harjoitusohjelma, 55e

Ruokavalio + harjoitusohjelma, 95e

Harjoitusohjelman päivittäminen tai uusiminen, 30e

** Pakettiin sisältyy yksilöllisesti räätälöity treeniohjelma

*** Maksu yhteensä ohjatulta parilta/ryhmältä