Heli Mäntysaari

Olen terveydenhuoltoalan moniosaaja. Olen työskennellyt PHKS:ssä 15v sairaanhoitajana. Fysioterapeutiksi valmistuin v.2006 ja itsenäisenä ammatinharjoittajana olen toiminut vuodesta 2007 ensin Mäntsälässä ja nyt Orimattilassa. Välillä käväisin Heinolassa palkkatyössä. Olen kouluttautunut paljon tuki- ja liikuntaelinfysioterapian saralla ja minulla on myös akupunktiokoulutus.

Keväällä 2018 valmistuin Maitland-konseptin mukaisesti manipulatiiviseksi fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Se on pitkä tuki-ja liikuntaelin fysioterapian lisäkoulutus. Lisäksi olen käynyt kansainvälisesti sertifioitua Steccon fasciamanipulaatiokoulutusta. Pääasiallisin huomio tässä menetelmässä kohdistuu lihasten syvän fascian ja sen osatekijöiden väliseen toiminnalliseen suhteeseen. Työkaluni ovat kädet ja ohjaus. Ohjaan asiakkaalleni kyseiseen ongelmaan tarkoituksenmukaiset harjoitteet. Ota yhteyttä ,niin ratkaistaan yhdessä ongelmasi.

ft,sh, Manipulatiivinen ft,Maitland-consept

Varaa aika Varaa aika verkossa

Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaanne fysioterapeuttiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 050 338 7931
Lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Fysioterapia ja hoidot

45min 55€
60min 63€
Koti- ja laitoskäynneissä 50% lisäys

Maksutavat: Lasku, käteinen ja pankkikortti

Hinnasto