Heli Mäntysaari

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2006, sitä ennen työskentelin 15 vuoden ajan sairaanhoitajana Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Olen kouluttautunut paljon tuki-ja liikuntaelinfysioterapian saralla ja minulla on myös akupunktiokoulutus. Viime vuosian minua on alkanut kiinnostaa asiakkaan kokonaisvaltainen lähestymistapa ja opiskelin 2020-2021 psykofyysisen psykoterapian perusopintojen parissa.

Keväällä 2018 valmistuin Maitland-konseptin mukaisesti manipulatiiviseksi fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Se on pitkä tuki-ja liikuntaelin fysioterapian lisäkoulutus. Lisäksi olen käynyt kansainvälisesti sertifioitua Steccon fasciamanipulaatiokoulutusta. Pääasiallisin huomio tässä menetelmässä kohdistuu lihasten syvän fascian ja sen osatekijöiden väliseen toiminnalliseen suhteeseen. Työkaluni ovat kädet ja ohjaus. Ohjaan asiakkaalleni kyseiseen ongelmaan tarkoituksenmukaiset harjoitteet. Ota yhteyttä ,niin ratkaistaan yhdessä ongelmasi.

ft,sh, Manipulatiivinen ft,Maitland-consept

Varaa aika Varaa aika verkossa

Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaanne fysioterapeuttiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 050 338 7931
Lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Fysioterapia


45min 60€
60min 65€
Koti- ja laitoskäynneissä 50% lisäys


Maksutavat: Lasku, käteinen, pankkikortti, Smartum ja ePassi

Hinnasto