Varaa aika

AlterG® – Anti-Gravity juoksumatto on monipuolinen työväline aikaiseen kuntoutukseen ja harjoitteluun vamman tai leikkauksen jälkeen, kävelyn, seisomisen tai juoksun painokevennettyyn harjoittamiseen, painonhallintaan ja -laskemiseen sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön ja lihasvoiman parantamiseen. AlterG sopii harjoittelumuotona lähes kaikille.

Rajoittamalla asteittain painovoiman vaikutusta kuntoutujat ja urheilijat voivat aloittaa kävelykuntoutuksen tai juoksemisen aikaisemmin. Säätämällä painovoiman vaikutusta kehoon suurella tarkkuudella kivuttomampaan suuntaan saadaan harjoittelusta usein kuntoutujien mielestä mielekkäämpää ja motivoivampaa kuin perinteinen valjaiden käyttö tai vesijuoksu.

Via400 malli soveltuu monimuotoiseen kuntoutukseen, neurologisille asiakkaille kuin myös urheilijoille ja arkiliikkujalle. Via400 malli sisältää integroituna askelanalyysiin tarkoitetun Stride Smart -järjestelmän.

Matto kulkee eteenpäin 0,1-19km/h ja taaksepäin 5km/h. Kaltevuutta pystytään säätämään 0-15%. Käyttäjät voivat olla painoltaan 39-181kg. AlterG:n avulla pystytään kuormitusta tiputtamaan jopa 80% omasta vartalonpainosta, jolloin pystyasennon harjoittelu voidaan aloittaa kuntoutumisen aikaisessa vaiheessa.

Painokevennetty AlterG-harjoittelu on erityisesti hyödyksi alaraajojen nivelongelmissa (vähentää tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuvaa iskutusta), kipua lieventävässä harjoittelussa (mahdollistaa kävely- ja juoksuharjoittelun vamman estäessä tämän normaalitilassa), ikäihmisten voima-, kunto- ja tasapainoharjoittelussa, painonhallinnassa sekä neurologisessa kuntoutuksessa.


Esittely video