Sari Hyväkkä

Sari Hyväkkä ft, OMT

Olen toiminut fysioterapeuttina kohta kolmekymmentä vuotta. Olen hoitanut koko työurani tuki- ja liikuntaelinpotilaita yksityissektorilla. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1995. Viimeiset vuodet olen toiminut yrittäjänä Myrskylässä ja Orimattilassa.

Olen suorittanut OMT-tutkinnon ja terapiassani painottuvat manuaaliset tekniikat pyrkiessäni ohjaamaan toiminnanhäiriöitä kohti sujuvampaa biomekaniikkaa. Pyrin myös löytämään täsmäharjoitteet omatoimiseen harjoitteluun, jotta tilanne saataisiin pitkäkestoisestikin paranemaan.

Hyvänlaatuinen asentohuimaus ja sen asentohoidot ovat osa päivittäistä terapiakäytäntöä. Esimerkiksi sitkeään jännitysniskaan tai toistuviin alaselkäjumituksiin helpotuksen saaneet ovat olleet todella tyytyväisiä oireyhtymän löydyttyä. Oireet eivät aina esiinny huimauksena. Asentohoitoihin voi olla tarvetta esimerkiksi visuaalisen hahmottamisen parantamiseksi.

Viime vuosina olen laajentanut terapiavalikiomaani fascia- manipulaatioon. Olen käynyt Steccojen koulukunnan level III-tasoisen FasciaManipulaatio-koulutuksen, joka on kansainvälisesti sertifioitu.

Koulutus antaa valmiudet pitkien sidekudosketjujen toiminnan arviointiin koko kehoa yhdistävänä verkostona. Tässä menetelmässä yhdistyvät sisäelimet ja niiden aiheuttamat vaivat tuki-ja liikuntaelimistön problematiikkaan. Myös TULE-vaivat voivat olla syöttämässä häiriötä sisäelinpuolelle, esim. astma, ärtynyt paksusuoli ja refluksi-vaivat.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni; edetään yhdessä polkua vaivojesi ratkaisua kohden!

Varaa aika Varaa aika verkossa

Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaanne fysioterapeuttiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 040 081 2398
Lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Fysioterapia ja hoidot

45min 55€
60min 65€

Maksutavat: Lasku, käteinen ja pankkikortti

Hinnasto