Reija Karjalainen

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2002. Olen tehnyt töitä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Vahvuutenani ovat perusfysioterapiaan kuuluvat lihas- ja nivelvaivat, ryhdin ohjaamisesta aina neurologiseen fysioterapiaan.

Fysioterapia on paljon – jokaiselle oman tarpeen ja kykyjen mukaan. Sen avulla esimerkiksi aivohalvauspotilas voi opetella selviytymään uudelleen arkiaskareistaan, leikkauspotilas saa nivelensä ja lihaksensa toimimaan operaation jälkeen tai ikääntyvä löytää keinoja ja voimia pärjätäkseen kotioloissaan.

Uskon hyvinvoivaan ihmiseen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen – kansanomaisesti tutumpi lättäräpylä voi vaikuttaa polven, lonkan ja alaselän kautta jopa olkaniveleen asti.

Teen töitä pääsääntöisesti vastaanotollani, mutta tarvittaessa myös kotikäynteinä (kotona, hoitolaitoksissa, uima-altaalla, kuntosalilla). Kotikäynneille saan mukaan asianmukaiset hoitovälineet jumppakepistä – hierontapöytään.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus!

Varaa aika Varaa aika verkossa

Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaanne fysioterapeuttiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 040 562 1679
Lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Fysioterapia ja hoidot

45min 52€
60min 65€
Koti- ja laitoskäynneissä 50% lisäys.

Personal Training

Personal Training hinnat muodostuvat asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Maksutavat: Lasku, käteinen ja pankkikortti

Fysioterapia on terveydenhuollon verotonta palvelu 0% alv
Personal Training on 24% alv toimintaa. Hintoihin sisältyy 24% alv.