Piritta Hagman

Oma tieni kutsumusammattiini eli äitiysfysioterapeutiksi kulki nuoruuden fysioterapiakoulutuksen kautta doulan eli synnytystukihenkilön (DONA) ja synnytysvalmentajan (Lamaze) työhön ja sieltä ravintovalmentaja ja personal trainer koulutusten kautta takaisin äitiysfysioterapiaan.

Olen työskennellyt raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten parissa jo yli kymmenen vuoden ajan ja huomannut kuinka paljon naisilla on murheita erityisesti keskivartalon palautumisen kanssa. Erityisalaani ovatkin suorien vatsalihasten erkauman hoitaminen, lantionpohjan fysioterapia, arpikäsittelyt (sektioarvet ja muut leikkausarvet) sekä kokonaisvaltainen synnytykseen valmistautuminen ja siitä palautuminen.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja olen intohimoinen uusimman tiedon etsimisessä. Erityisen kiinnostunut olen ravitsemuksen keinoin omaan hyvinvointiin vaikuttamisesta, koska näen päivittäin sen merkityksen palautumisessa ja haluankin tukea asiakkaitani myös sen suhteen. Myös useat aktiiviliikkujat ja ammattiurheilijat (miehetkin!) ovat löytäneet Äitiysfysion faskiakäsittelyt, joiden hyöty on todettu kiistattomaksi kilpailuihin valmistautumisessa ja palautumisen nopeuttamisessa.

Hoidan naisia koko naiseuden elinkaarella eli pikkutytöstä seniori-ikään saakka ja toivonkin, että nuoret naiset hoitaisivat itseään enemmän ennaltaehkäisevästi ja naiset eivät missään iässä uskoisi hölynpölyyn virtsankarkailun normaaliudesta, pömppövatsan ja selkäkipujen pakollisuudesta, raskausajan ongelmien sietämisestä tai että kehoa ei muka voisi vahvistaa läpi koko elämän. Kyllä voi! Niin kauan kuin henki meissä pihisee, keho vastaa myös harjoitteluun!

– Piritta Hagman Äitiysfysioterapeutti, doula, imetysohjaaja, synnytysvalmentaja, ravintovalmentaja ja personal trainer (FIHF)


Lue lisää:
Facebook
Verkossa

Varaa aika Varaa aika verkossa

Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, suosittelemme olemaan yhteydessä valitsemaanne fysioterapeuttiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. 041 507 0707
Lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Raskausfysioterapia

Ensikäynti 75min 90€
60min 80€

Äitiysfysioterapian

Ensikäynti 75min 95€
60min 80€

Lantionpohjan fysioterapia

Ensikäynti 75min 95€
60min 80€


Maksutavat: Pankkikortti ja lasku