Krista Laurila

Työskentelen liikunnan, hyvinvoinnin ja kauneuden parissa. Pitkäaikaisena kauneusalan ammattilaisena opin pikkuhiljaa, että kaikki, myös ulkoinen kauneus, lähtee sisältäpäin. Hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Kun keho ja mieli voivat hyvin, ihminen voi hyvin ja näyttää hyvältä.

Liikuntaa, ravintoasioita ja valmennusta opiskelin Liikuntakeskus Pajulahdessa (LAT14). Syksyllä 2018 valmistuin Mentoritiimin ja Trainer4You:n järjestämästä koulutuksesta Mind Coach ® stressinhallintavalmentajaksi. Valmennuksessa käytettävä International Professional Resilience and Efficiency Program (iPREP) on tieteellisesti vahvistettu ja kokemuksellisesti testattu valmennusmenetelmä. Uskon ikuiseen oppimiseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Kaikki liikuntaan, ihmisen hyvinvointiin ja mielen valmentamiseen liittyvät aihepiirit ovat erityisen lähellä sydäntäni ja pyrinkin jatkuvasti opiskelemaan niistä lisää.

Pidän tärkeänä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ajatuksilla, tunteilla ja keholla on jatkuva yhteys toimintaamme. Liikunta, ravinto ja lepo tukevat niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Näiden asioiden lisäksi suurin jumppa tehdään kuitenkin omassa päässä. Tapoja ei muuteta hetkessä. Kyseessä on pitkä prosessi, jossa tarvitaan muutakin kuin uusia ruokavalioita ja liikuntaohjelmia. Motivaation on lähdettävä sisältäpäin ja oman ajatusmaailman sekä arvojen on ympäristön lisäksi tuettava muutosta. Uusien tapojen opetteleminen voi olla vaikeaa. Tarvitaan pitkäjänteisyyttä, rohkeutta, nöyryyttä ja järjestelmällistä, kurinalaista, lujaa lempeyttä. Oppiminen palkitsee ja jotta työtä sen eteen jaksaa tehdä, kannattaa pelkän lopputuloksen sijaan nauttia myös matkasta.

Liikunnan puolella vahvuuksiani ovat kehonpainoharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, ulkoliikunta sekä kehonhuolto ja rentoutuminen. Tärkeää on monipuolinen ja mieluisa liikunta, jotta pysyisimme terveinä ja toimintakykyisinä mahdollisimman pitkään. Vietämme arjessamme paljon tai usein jopa liikaa aikaa sisätiloissa ja raittiilla ilmalla onkin suuri merkitys hyvinvointiimme. Luonnossa ja varsinkin metsässä oleilu vaikuttaa todistetusti positiivisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiimme.

Tarjoan yksilö- ja parivalmennusta sekä pienryhmäohjausta liittyen liikuntaan, ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Minulta saat henkilökohtaista, innostavaa ja oivalluttavaa valmennusta fyysisen ja henkisen suorituskyvyn vahvistamiseen, stressinhallintaan sekä elintapamuutoksiin – turvallisesti ja luottamuksella huomioiden aina elämäntilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi.


Lue lisää palveluistani kotisivuiltani tmikisse.weebly.com.
Ilolla ja sydämellä.

Varaa aika

040 594 3459

Tai lähetä sähköpostia

Hintatiedot Paketin hankkimista suunnittelevalle ensimmäinen tapaaminen (tutustuminen ja suunnittelu) on maksuton, eikä sido mihinkään.

Esimerkkihinnat

1. Kunnon kohennus 3 kk: 567 € tai 189 €/kk
2. Stressinhallinta – opi hallitsemaan stressiä: 372 € tai kahdessa erässä 186 €
3. Treenikaveri ”Just sulle ja kaverille kans”: 1-4 hlöä/10 x yht. 295 €

Kaikki valmiit paketit sisältöineen ja koko hinnasto löytyy kotisivuilta.

Hinnat sisältävät alv 24% tai 10% palvelusta riippuen.