Krista Laurila

Työskentelen liikunnan, hyvinvoinnin ja kauneuden parissa. Pitkäaikaisena kauneusalan ammattilaisena opin pikkuhiljaa, että kaikki, myös ulkoinen kauneus, lähtee sisältäpäin. Hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Kun keho ja mieli voivat hyvin, ihminen voi hyvin ja näyttää hyvältä.

Liikuntaa, ravintoasioita ja valmennusta opiskelin Liikuntakeskus Pajulahdessa (LAT14). Uskon ikuiseen oppimiseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Kaikki liikuntaan, ihmisen hyvinvointiin ja mielen valmentamiseen liittyvät aihepiirit ovat erityisen lähellä sydäntäni ja pyrinkin jatkuvasti opiskelemaan niistä lisää.

Pidän tärkeänä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ajatuksilla, tunteilla ja keholla on jatkuva yhteys toimintaamme. Liikunta, ravinto ja lepo tukevat niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Henkilökohtaisena kunto- ja elämäntapaohjaajana toimintani ei kuitenkaan ole perinteistä personal trainer -toimintaa. Elämäntapoja ei muuteta hetkessä. Kyseessä on pitkä prosessi, jossa tarvitaan muutakin kuin uusia ruokavalioita ja liikuntaohjelmia. Motivaation on lähdettävä sisältäpäin ja oman ajatusmaailman sekä arvojen on ympäristön lisäksi tuettava muutosta. Uusien tapojen opetteleminen voi olla vaikeaa. Harva jaksaa jatkaa ”kurttuotsaista” tekemistä kovin pitkään, joten harjoittelussa pitää olla asioita, joista todella tykkää, joiden tekemisestä nauttii ja joista saa onnistumisen tunteita. Vaikka uuden oppiminen vaatii työtä, sitä tekee mielellään, kun sen tekee ilolla ja sydämellä.

Liikunnan puolella vahvuuksiani ovat kehonpainoharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, ulkoliikunta sekä kehonhuolto ja rentoutuminen. Tärkeää on monipuolinen ja mieluisa liikunta, jotta pysyisimme terveinä ja toimintakykyisinä mahdollisimman pitkään. Vietämme arjessamme paljon tai usein jopa liikaa aikaa sisätiloissa ja raittiilla ilmalla onkin suuri merkitys hyvinvointiimme. Luonnossa ja varsinkin metsässä oleilu vaikuttaa todistetusti positiivisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiimme.

Tarjoan motivoivaa yksilö- ja parivalmennusta sekä pienryhmäohjausta liittyen liikuntaan, hyvinvointiin ja ravintoasioihin – turvallisesti ja luottamuksella huomioiden aina elämäntilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi.

Lue lisää palveluistani kotisivuiltani

Ilolla ja sydämellä!

Varaa aika

040 594 3459

Tai lähetä sähköpostia