Jaana Vehviläinen

Olen Jaana Vehviläinen ja olen valmistunut 1990 fysioterapeutiksi Lappeenrannasta.

Koko työurani on toteutunut yksityissektorilla ja yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1992 lähtien. Vuosien saatossa valmistuin NDT/BOBATH- terapeutiksi ja sittemmin vauvaterapeutiksi.

Lasten fysioterapian tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista motorista kehitystä, siirtää harjoitteet arkea helpottamaan, mahdollistaa monipuolinen osallistuminen niin liikkumiseen kuin toimintaan. Fysioterapia toteutetaan yhdessä perheen toiveita ja ajatuksia kuunnellen, yhteistyössä koulun, päiväkodin ja lähipiirin kanssa.

Pääasiallisesti vauvojen ja alle 16 -vuotiaiden lasten fysioterapian ja kuntoutuksen tarve kartoitetaan keskussairaalatasolla. Hoidan siten pääasiallisesti Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän kautta fysioterapiaan ohjattuja vauvoja ja alle 16 -vuotiaita lapsia.

Vastaanotolleni tullaksesi et kuitenkaan tarvitse välttämättä lääkärin hoitomääräystä tai lähetettä. Mikäli sinua askarruttaa jokin lapsesi motorisessa kehityksessä tai liikkeessä ja liikemalleissa – ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!

Varaa aika

050 502 1226

Tai lähetä sähköpostia

Hintatiedot

Fysioterapia


30 min 40€
45min 55€
60min 70€

Maksutavat: Lasku

Hinnasto